Surdegsbröd

med svart tapenade

En matig smörgås med en härlig blandning av sött och salt. Servera som förrätt eller i mindre bitar som tilltugg.

4 portioner | 15 minuter

ingredients

4 skivor surdegsbröd
4 msk Becel Gold
200 g tapenade på svarta oliver
4 st kronärtskockshjärtan, skivade
1/2 dl granatäppelkärnor
1/2 dl hyvlad parmesanost
1/2 dl krossade valnötter
10 st basilikablad

Beskrivning

1. Bred ut Becel Gold på brödskivorna.

 

2. Lägg på svart tapenade på skivorna i mängd efter eget tycke.

 

3. Lägg på skivade kronärtskockshjärtan och hyvla över parmesan.

 

4. Strö över granatäppelkärnorna och krossade valnötter.

 

5. Toppa med basilikablad och servera!

 

Klicka på produkten

för att komma till produktsidan